Kuukausi Euroopassa


Kuvia ja tunnelmia kuukauden mittaiselta karavaanimatkaltamme Euroopan halki 2.6.-29.6.2012.

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Ensimmäinen päivä

Lähdimme eilen 2.6. kohti Naantalin leirintäaluetta, jonne saavuimme myöhään illalla. Sää oli sateinen eikä suihkutilatkaan olleet parhaat mahdolliset. Yöllä tuli hieman viileä, sillä ikkunoiden käyttö ei sujunut vielä aivan kaikilta. Tätä täytyy harjoitella hieman lisää!:)


Aamulla jatkoimme matkaa Naantalin satamaan, josta lähdimme Finnfellow-lautalla kohti Kapellskäriä, Ruotsia. Lauttajonoissa aikaa vierähti tunnin verran, kunnes pääsimme laivaan. 





Merimatka kesti kahdeksan tuntia, jonka aikana ehdimme syödä kaksi ateriaa ja viettää aikaa hytissä. Ruotsinkieliset telkkariohjelmat eivät tarjonneet meille katseluelämyksiä, mutta onneksi löysimme suomenkielisen kanavan josta seurasimme rytmisen voimistelun EM-kisoja.





Tuuli hoitamassa kipeää Katia hytissä:-)

 
Täytyyhän sitä vähän matkaevästäkin olla:)

 Footbäggäykselle ei ollut tilaa tasokkaassa sviitissämme, joten oli turvauduttava yleisiin tiloihin. Venyttelylle ja käsinseisonnoille tilaa kyllä löytyi, joskaan kuvat eivät ole julkaisukelpoisia;) 


Kävimme myös testaamassa Ruotsin lämpötilan laivan aurinkokannella.



 







Kuten kuvasta huomaa, aurinkokannella oli melkoinen tuuli:)


Laivamatkan jälkeen ajoimme Tukholmaan Ängbyn leirintäalueelle. Toisilla oli hieman paremmat ajo-ohjeet kuin toisilla, mutta perille kuitenkin päästiin. 
Ronin freestylekaveri Calle Ahlden täältä Ruotsista odottelikin jo leirintäalueen portilla katoksen alla pompotellen. Lyhyen esittäytymisen ja kuulumisten vaihtojen jälkeen alkoivatkin jo temput sujua ja onnistuneita videoklippejä kertyikin runsaasti!

Sää on edelleenkin sateinen, mutta kyllä se tästä selkenee :D


Huomenna jatkamme matkaa Kööpenhaminaan. Luvassa on siis pitkä matkustuspäivä:)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin olet saanut vangittua tunnelman (esim. kuinka paljon sataa tai tuulee). Kivoja kuvia! Odottelemme lisää!

Anonyymi kirjoitti...

Useammin päivitystä. Ja lisää kuvia kauniista tytöistä :)