Kuukausi Euroopassa


Kuvia ja tunnelmia kuukauden mittaiselta karavaanimatkaltamme Euroopan halki 2.6.-29.6.2012.

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Milano

Saavuimme Citta di Milanon leirintäalueelle Italiaan jo hyvissä ajoin iltapäivästä. Matka meni nopeasti maisemia ihaillen. Ylitimme Alpit ja ajoimme jopa 17km pitkän tunnelin läpi. Lämpötila siellä oli jopa 36 astetta. Tunnelista ulos tullessa huomasimme vastaantulijoiden kaistalla olevan 2km pitkän ruuhkajonon. Onneksi kuitenkaan meidän kohdalle ruuhkaa ei sattunut!:) Pysähdyimme toisistamme tietämättä samalle pysähdyspaikalle ottamaan kuvia upeista maisemista. 

























 Ilma oli kerrankin aurinkoinen ja lämpötila ylsi jopa 30 asteeseen. Kuitenkin yöllä oli erittäin kova ukkoskuuro. Aamulla osa porukasta lähti San Siron stadionille, joka sijaitsi kolmen kilometrin päässä leirintäalueesta. Kierroksella saimme tutustua museoon jossa oli vanhoja pelipaitoja, pokaaleja ym. tavaraa, itse stadioniin sekä pukuhuonetiloihin. Roni sai istua Ibrahimovicin tuolissa ja pomputella videolle stadionilla.












Lähdimme pienten mutkien kautta Milanon keskustaan katsomaan nähtävyyksiä. Tarkoituksena oli nähdä Duomo di Milanon Katedraali, mutta ennen sen löytymistä jouduimme etsimään melko kauan parkkipaikkaa (opimme että keltaisiin ruutuihin saa pysäköidä vain erityisluvan kanssa mutta sinisiin voi pysäköidä vapaasti..arvatkaapa vain oliko sinisiä yhtään vapaana?), kysyä neuvoa useammalta henkilöltä sekä nähdä useita hienoja rakennuksia:) Kävellessämme Milanon vilkkaalla kauppakadulla, koiria osoiteltiin iloisesti ja niille hymyiltiin. Katedraaliin ei päässyt sisään sortsit jalassa, joten Kati joutui jäämään yhdeksi koiravahdeista ulkopuolelle. Sillä aikaa turistit olivat menneet ottamaan koirien kanssa yhteiskuvia ja pitäneet heitä turistinähtävyytenä:D















 Milanon vilkas kauppakatu








 Dumo di Milano








 Katedraalin sisältä



 Turistinähtävyys:)


Ei kommentteja: