Kuukausi Euroopassa


Kuvia ja tunnelmia kuukauden mittaiselta karavaanimatkaltamme Euroopan halki 2.6.-29.6.2012.

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Rottweil

Matka Rottweiliin alkoi aurinkoisesti, sillä lämpötila kohosi jopa 28 asteeseen. Tuttu sade kuitenkin ohjasi meidät perille, kuuluuhan tunnuslauseemme "sadetta kohti!" Ukkoskuurot yllättivät meidät taivaan halkaisevilla salamoillaan. 


Näkyvyys auton etuikkunasta oli heikohko:)

Sateen loppuessa taivaalle ilmestyi suuri sateenkaari





Pysähdyimme evästauolle erittäin siistille huoltoasemalle, jossa wc-pöntön rengaskin desinfioitiin automaattisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Paikka oli niin hieno, ettei siellä myyty edes tavallisia sämpylöitä!


Uskomme leirintäalueen löytymisestä alkoi pikkuhiljaa horjua kun gps-laitteemme ohjasivat meidät kapealle ja hyvin pitkälle peltotielle. Onneksi reittimme osoittautui oikotieksi ja olimme tyytyväisiä määränpäähämme.  Ensimmäiseksi tarjottu autopaikka leirintäalueella ei vastannut vaatimuksiamme, sillä sinne ei ollut mahdollista päästä autolla. Sen huomasi viimeistään kytkimen  palaneesta hajusta. Onneksi meille tarjottiin uudet paikat järven rannalta. Ne kelpasivat hyvin!



Seuraavana aamuna Roni vietiin Rottweilin keskustaan Mike Niidaksen kanssa freestylaamaan. Miken hän oli aiemmin tavannut Tanskassa viime kesänä. He viettivät koko päivän pompotellen ja tutustuen Rottweilin kaupunkiin. Roni sai myös tilaisuuden käydä saksalaisessa talossa Miken kotona. Illalla Mike toi Ronin takaisin leirintäalueelle, ja he olivat ajaneet moottoritiellä ikkunat auki musiikkia huudattaen 160km/h. Nopeusrajoituksia kun ei Saksassa kuulemma ole!:)  Sillä aikaa toiset ajoivat 80km etsien nettiyhteyttä ja toiset odottivat leirintäalueella 1,5h portin aukeamista.

Joni lähti polkemaan hienoihin maisemiin, kun me muut taas lähdimme lenkille. Jatkoimme kuntopiirien ja venyttelyiden merkissä saaden auringon esiin.



                                         Myös koirat surevat sateista säätä:)

+Sanoisimme että Saksa on todella halpa maa Suomeen verrattuna, kun ruokakaupasta saa tavaraa  lähes puolet halvemmalla!

Ei kommentteja: